HVAD OPLEVER ANDRE

Vi får jævnligt positive tilbagemeldinger fra dem der går i terapi hos os. Psykologi kan gavne både helt almindelig mennesker og mennesker med lidt sværere psykiske udfordringer, hvilket du også kan se i nogle af udtalelserne.

 
 
Man får virkelig nogle metoder til at kunne hjælpe sig selv, som man kan bruge. Det er ikke bare snak, men noget helt konkret i forhold til ens problematik i dagligdagen.
— Kvinde, 18 år
Jeg var skeptisk i starten, men har fået enormt meget ud af det.
— Mand, ukendt alder
Forløbet har været livsændrende! Jeg har fået den allerbedste hjælp til at rykke mig fra en tilstand af ikke at ønske at være i live, til at smile og føle mig håbefuld og fyldt med livsglæde. Anbefaler Encounter til ALLE.
— Kvinde, 46 år
Når man kommer ind ad døren hos Encounter, føler man straks en varm og afslappet atmosfære. Selve samtalen går let, og inden man får set sig om, er tiden gået.
— Mand, 60 år
Terapien har været anvendelig i dagligdagen. Jeg har fået nogle konkrete redskaber, der har hjulpet.
— Mand, 30 år
Allerede kort efter mit besøg hos Encounter fik jeg sat nogle værktøjer i brug, som gjorde, at jeg tænkte over min adfærd og måden, jeg beskuede andre på.
— Kvinde, 37 år
Anderledes end min forventning. Øvelser hjemme som har været til stor gavn.
— Kvinde, 50 år
Jeg har fået let anvendelige værktøjer til at håndtere min angst, så jeg nu slapper mere af i min hverdag og er mere glad.
— Mand, 28 år