STRESSBEHANDLING MED PSYKOTERAPI & YOGA

Stress er den problematik, vi arbejder allermest med hos Encounter – og derfor har vores psykologer meget solid erfaring med dette område. Som noget nyt tilbyder Encounter nu et unikt stressforløb, som kombinerer psykoterapien med yoga-timer.

imani-clovis-L1kLSwdclYQ-unsplash.jpg

Dynamikken mellem krop og sind går begge veje, og derfor fungerer den holistiske tilgang rigtig godt. Encounters gruppeforløb med psykoterapi og yoga indeholder 5 psykoterapeutiske gruppesessioner og 5 yogasessioner – og der vil være meget stærk integration mellem de to tilgange, da hele forløbet varetages af én og samme person, som både er en erfaren psykolog og professionel yoga-instruktør.

 
Stress sidder ikke kun i tankerne – det er uden tvivl også et kropsligt fænomen. Yogaens fokus på nærvær, balance og vejrtrækning kan virkelig bidrage til at komme ud af den stressede tilstand og genvinde selvkontrollen og glæden i livet.
— Neela Maria Sris, psykolog og stifter af Encounter
 

Hos Encounter går vi meget op i, at de teknikker og metoder, vi bruger i terapien, har dokumenteret effekt. Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi, som er en evidensbaseret metode med meget effektive resultater. Dertil har det længe været veldokumenteret, at yoga og meditation har en stor virkning i forhold til stressproblematikker. Foreningen af de to tilgange giver et stærkt fundament for at komme stressproblematikken til livs.

Stressforløbet med psykoterapi og yoga afholdes i Aarhus og København.

< Tilbage