OM ENCOUNTER

Encounter er et psykologhus bestående af nøje udvalgte, erfarne psykologer. Vi fungerer som ét samlet hus med et stærkt samarbejde mellem vores afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Vejle.

Vi skaber de optimale rammer for, at vores psykologer kan sparre med hinanden, udveksle viden og styrke fagligheden sammen. Det betyder, at vi som samlet hus gør alt hvad vi kan for at løfte kvaliteten af vores arbejde – for at sikre, at du får den bedst mulige terapi.

Det er vigtigt for os, at du mærker positive forandringer imellem dine sessioner. Derfor arbejder vi meget konkret med redskaber og teknikker, som du kan integrere direkte i din hverdag. På den måde opnår du den største effekt af din terapi. Du kan læse mere om hvem vi er og hvad vi står for herunder:

Værdier & Filosofi
Psykologer
Kvinden bag Encounter
Ledige stillinger
Presse

 
Min oplevelse er, at terapien bygger på en stærk faglighed, som genererer konkrete værktøjer til at løse de konkrete problemstillinger. En fordomsfri, nærværende og personlig tilgang og atmosfære, hvor der arbejdes med MENNESKER.
— Kvinde, 34 år