DET RETTE MATCH

De fleste mennesker gør sig mange overvejelser, når de skal vælge hvilken psykolog, de skal starte i forløb hos. Det er meget naturligt, at man tænker over, hvem man lukker ind i sit private rum af tanker og følelser – det er vigtigt, at der er den rigtige kemi.

Men hvordan finder man det rette match? Typisk søger man på nettet, hvor man formentlig vil blive fanget af: 1) Hvem dukker op på Google? 2) Hvem har den flotteste hjemmeside? 3) Hvem ser ud, sådan som man synes, en rigtig psykolog skal se ud?

 
Dejligt, indholdsrigt og formålsorienteret procesarbejde, med forstående og veluddannede mennesker, der bruger tiden på dig og dine udfordringer.
— Mand, ukendt alder
 

Alliancen mellem psykolog og klient er afgørende og bærende for udbyttet af det terapeutiske forløb – dette bliver også bakket op af forskning på området. Selvom man har gode muligheder for at browse rundt og lave sin egen research, kan det stadig være svært at ramme plet med at finde den rigtige psykolog.

Når du kontakter Encounter, gør vi meget ud af at matche dig med den psykolog, vi mener vil kunne hjælpe dig bedst muligt. Dette vurderer vi ud fra en samtale, hvor vi er opmærksomme på din problematik, din personlighed og dine egne ønsker.

Vi har rigtig god erfaring med dette og oplever meget positiv respons fra vores klienter.

 
Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til
mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser
der overraskede og gjorde det praktisk
og nemt at overføre til min hverdag.
— Kvinde, 46 år